ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,749 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Gratis Khon dans optredens Bangkok

Geplaatst op 3 augustus 2014 10:21 door thailandtotaal

Traditionele gemaskerde dans drama uit Thailand.

Onder de titel ‘The Royal Khon Performance: Wisdom of The Kingdom’ worden in Bangkok t/m 12 augustus gratis presentaties gegeven van de Koninklijke Khon. Dit is een geweldige kans om kennis te maken met deze traditionele gemaskerde dans drama zoals deze voor vele generaties is uitgevoerd in Thailand. Khon is een genre van dans drama uit Thailand dat traditioneel wordt uitgevoerd aan het Koninklijke hof, door mannen in maskers vergezeld van vertellers en een traditioneel piphat ensemble.  De gratis dans demonstraties zijn onderdeel van een tentoonstelling over de Khon welke te zien is in twee winkelcentra van Bangkok, Central Chidlom en Central Embassy.

Het evenement presenteert de Khon door middel van foto’s en een expositie van maskers, kostuums, sieraden en andere versieringen. Hoogtepunten zijn de gratis Khon optredens welke elke zaterdag en zondag om 17.00u plaatsvinden. Op 12 augustus is er nog een extra optreden om 14.00u. De tentoonstelling zelf is dagelijks geopend van 10.00u tot 22.00u en is evenals de Khon optredens gratis toegankelijk.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Gratis Khon dans optredens Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.