ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Gratis pendelbus naar Erawan Museum en Ancient Siam

Geplaatst op 13 oktober 2014 13:04 door thailandtotaal

Vertrek vanaf Skytrain Station Bearing.

29 kilometer ten zuiden van Bangkok ligt de stad Samut Prakan. De stad ligt in het gebied waar de Chao Phraya rivier uitmondt in de Golf van Thailand. Samut Prakan is een stad die stamt uit de Ayutthaya periode en is de thuisbasis van tal van historische en culturele bezienswaardigheden. De twee belangrijkste toeristische attracties van Samut Prakan zijn de gigantische driekoppige olifant bij het Erawan Museum en het grote openlucht museum van Ancient Siam.

Deze attracties zijn vanuit Bangkok makkelijk per taxi te bereiken, maar je kunt ook gebruik maken van een gratis pendelbus. Deze vertrekt op dinsdag, donderdag en zaterdag om 11.30u vanaf het Skytrain Station Bearing, het (zuidelijk) eindstation van de BTS Sukhumvit Line. De eerste stop van de pendelbus is het Erawan Museum en vervolgens Ancient Siam.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Gratis pendelbus naar Erawan Museum en Ancient Siam
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.