ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,848 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Groei Condo markt ASEAN landen het sterkst in Bangkok

Geplaatst op 10 oktober 2012 09:01 door thailandtotaal

Sterke groei Condo projecten Thailand veroorzaakt door diverse factoren.

Het aantal onroerend goed projecten, vooral Condos, in de ASEAN-landen (Association of Southeast Asian Nations) is het hoogste in deThaise hoofdstad Bangkok. In de eerste negen maanden van dit jaar zijn het aantal Condo projecten in Bangkok gestegen met 42 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Volgens analisten wordt de sterke groei van het aantal Condo projecten in Bangkok veroorzaakt door vele factoren zoals; overstromingsgevoelige locaties, striktere gerelateerde wetgeving en stedelijke levensstijl. Voor buitenlanders is het grote bijkomende voordeel dat zij een Condo volledig op eigen naam kunnen registreren.

Vier meest populaire Condo locaties in Thailand.

Een Condo is het afgelopen jaar overigens in heel Thailand sterk in populariteit gestegen. De vier meest populaire Condo locaties in Thailand zijn Huay Kwang-Chatuchak (Bangkok), Bangna einde van Sukhumvit Road (Bangkok), de toeristische en industrie geconcentreerde provincie Chonburi met o.a. de badplaats Pattaya en de badplaats zone van Hua Hin en Cha-am. Ontwikkelaars en beleggers zien voor de toekomst een stijgende vraag naar woningen in Thailand. In het bijzonder na de vorming van de ASEAN in 2015. De verhouding van huizenkopers en speculanten in Thailand is op dit moment 2:1. Aangezien de onroerend goed prijzen in Thailand op jaarbasis zo’n 5 procent stijgen is er geen sprake van een onroerend goed bubbel.

Wil je meer weten over de onroerend goed in Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Onroerend goed in Thailand’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Groei Condo markt ASEAN landen het sterkst in Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.