ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,997 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Groots straat festival in Bangkok op 25 en 26 juli

Geplaatst op 14 juli 2014 10:26 door thailandtotaal

Festival staat in het teken van herstel toerisme Thailand.

Om de wereld te laten zien dat het toerisme in Thailand weer als vanouds is wordt in het weekend van 25 en 26 juli in Bangkok het “Thailand Happiness Steet Festival’ georganiseerd. De belangrijkste winkelstraten in het centrum van de Thaise hoofdstad staan tijdens dit weekend in het teken van geluk, plezier en de Thaise glimlach. Het gehele Ratchaprasong gebied komt op beide dagen van 15.00u tot middernacht tot leven met kleurrijke parades, modeshows, concerten en culinaire hoogstandjes. Het festival wordt georganiseerd door de Tourism Authority of Thailand (TAT), Thai Airways International en de Ratchaprasong Square Trade Association.

Volgens de organisatoren wordt het Thailand Happiness Street Festival een gigantisch feest, vergelijkbaar met de traditionele oud op nieuw feesten. Bezoekers van het festival kunnen tevens profiteren van de ‘Amazing Thailand Grand Sale‘, de jaarlijkse grote uitverkoop in Thailand welke dit jaar wordt gehouden van 15 juni tot 15 augustus.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Groots straat festival in Bangkok op 25 en 26 juli
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.