ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Hall of Opium, een van de beste musea van Thailand.

Geplaatst op 6 juli 2011 21:45 door thailandtotaal

Opium heeft een contrasterende werking.

Een van de beste musea van Thailand is wel de Hall of Opium. Gelegen in het noorden van Thailand, in de mysterieuze en beruchte Golden Triangle,  wordt in de Hall of Opium de geschiedenis tentoongesteld van het gebruik en misbruik van opiaten.

Als bezoeker krijg je in de Hall of Opium een presentatie van de contrasterende werking van opium. Terwijl opium aan de ene kant een positieve bijdrage levert aan de mensheid, veroorzaakt het aan de andere kant veel leed.

Hall of Opium geeft voorlichting en informatie.

De Hall of Opium is een initiatief van de Tourism Authority of Thailand (TAT) en de Mae Fah Luang Foundation. De Mae Fah Luang Foundation werd opgericht om Prinses Sri Nakarindhara (de moeder van Koning Bhumibol) te ondersteunen in haar activiteiten om de gezondheidszorg, onderwijs en landbouw in Thailand te verbeteren. Een van de activiteiten is het oplossen van problemen die ontstaan door illegale drugs. De Hall of Opium moet hen daarbij helpen.

Lees verder over de Hall of Opium.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Hall of Opium, een van de beste musea van Thailand.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.