ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Helft van top 10 Asia hotel spa centra ligt in Thailand

Geplaatst op 7 januari 2013 10:56 door thailandtotaal

Beste mogelijkheden voor world-class spa-ervaring.

Reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en rust hebben de helft van hun top 10 Asia hotel spa centra 2013 in Thailand gekozen. Dit is de uitkomst van een onderzoek door de toonaangevende hotel-booking website Agoda.com.

Hotel spa centra uit Thailand die in de top 10 van 2013 vermeld worden zijn Banyan Tree, Koh Samui (3), Panviman Chiangmai Spa Resort, Chiang Mai (4), Phulay Bay Ritz Cariton, Krabi (6), Wora Bura Resort & Spa, Hua Hin (8) en Banyan Tree Spa Sanctuary, Phuket (9). De nummers 1 en 2 uit de top 10 zijn gelegen in respectievelijk Boracay, Filippijnen en Bali, Indonesië. Vijfde en zevende waren centra in Cameron Highlands en Lankawi, beide in Maleisië, terwijl de nummer 10 gelegen is in Dubai.

Aan het onderzoek werd deelgenomen door meer dan 130.000 respondenten die boeken via Agoda.com. Volgens de website bieden de gekozen hotel spa centra de beste mogelijkheden voor een world-class spa-ervaring en liggen enkele centra in de meest ontspannen plaatsen ter wereld.

Lees hier verder voor het complete overzicht van de Agoda  top 10 Asia hotel spa centra voor 2013.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Helft van top 10 Asia hotel spa centra ligt in Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.