ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,729 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


High-speed rail Bangkok – Chiang Mai klaar in 2018

Geplaatst op 22 mei 2012 10:29 door thailandtotaal

Focus ligt op personenvervoer.

De Thaise minister van Transport heeft zijn vertrouwen uitgesproken dat de beoogde hogesnelheidslijn tussen Bangkok en Chiang Mai in 2018 operationeel moet zijn. Het traject Bangkok – Chiang Mai moet de eerste high-speed rail in Thailand worden. Chinese deskundigen voeren op dit moment een haalbaarheidsstudie uit naar dit project. De geplande route van Bangkok naar Chiang Mai strekt zich uit over 745 km en moet zo aangelegd worden dat de treinen een snelheid van 250-300 km per uur kunnen halen. De focus van de high-speed rail tussen Bangkok en Chiang Mai ligt op het personenvervoer.

Thailand wil in de toekomst 5 high-speed rail routes aanleggen.

Het ministerie van Transport heeft plannen om in Thailand 5 high-speed rail routes aan te leggen. Naast de route Bangkok – Chiang Mai wil men ook hogesnelheidslijnen aanleggen op de trajecten Bangkok – Nong Khai, Bangkok – Ubon Ratchathani, Bangkok – Rayong en Bangkok – Padang Besar.

Wil je meer weten over het vervoer in Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Reizen in Thailand’.


Reageren

*


Passende informatie bij : High-speed rail Bangkok – Chiang Mai klaar in 2018
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.