ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,729 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


High-speed trein naar Pattaya binnen 5 jaar

Geplaatst op 12 maart 2013 09:19 door thailandtotaal

Bangkok – Pattaya in een uur.

De realisatie van de high-speed rail service tussen Bangkok en Pattaya kan binnen de komende vijf jaar gerealiseerd zijn. Dit is bekend gemaakt door de directeur van the Office of Transport and Traffic Policy and Planning. De overheid van Thailand zal in september offertes werven voor de voorgestelde spoorlijn. Daarna zal binnen een periode van vijf jaar het high-speed spoor gerealiseerd kunnen worden. Mogelijke kanshebbers voor de levering van de technologie van de high-speed rail service zijn Japan, China, Zuid-Korea, Frankrijk, Duitsland en Spanje.

Eenmaal gerealiseerd zullen de high-speed treinen met een snelheid van 250 kilometer per uur het traject tussen Bangkok en Pattaya in ongeveer een uur afleggen. De overheid van Thailand heeft ook vergevorderde plannen om de high-speed spoorlijnen vanuit Bangkok verder uit te breiden naar Chiang Mai en Phitsanulok.

Wil je meer weten over het vervoer van Bangkok naar Pattaya? Lees dan verder op onze webpagina ‘Vervoer naar Pattaya’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : High-speed trein naar Pattaya binnen 5 jaar
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.