ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,268 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Hoe kijkt men in Thailand tegen buitenlanders aan?

Geplaatst op 17 november 2011 00:24 door thailandtotaal

Buitenlanders hebben aanzien.

In Thailand heeft men over het algemeen veel waardering en respect voor buitenlanders. Aangezien men in Thailand bovendien bewondering heeft voor mensen met een blanke huid hebben farang (Thaise woord voor blanke  buitenlanders) sowieso een behoorlijk aanzien.

Beleefdheid en respect tonen.

Het wordt  in Thailand zeer gewaardeerd als men zich als buitenlander beleefd gedraagt en respect toont voor de Thaise gewoonten en tradities. De Thai zal dit ook laten merken.

Negatief imago.

Helaas zijn er ook tekenen dat de genegenheid van de bevolking in Thailand voor buitenlanders afneemt. Dit wordt veroorzaakt door buitenlandse toeristen en immigranten die met name in de Thaise toeristenplaatsen een negatief imago achterlaten. Hopelijk zal de traditionele respectabele houding van de Thai voor de buitenlander hierdoor niet gaan veranderen.

Wil je meer weten over de bevolking van Thailand? Lees dan verder in ‘Informatie over de bevolking van Thailand en zijn cultuur’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Hoe kijkt men in Thailand tegen buitenlanders aan?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.