ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,639 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Hoe maak je een transfer van vliegveld Suvarnabhumi International Airport naar vliegveld Don Muang Airport?

Geplaatst op 23 maart 2011 22:46 door thailandtotaal

Diverse manieren om een transfer te maken.

Moet je in Bangkok een transfer maken van vliegveld Suvarnabhumi International Airport naar vliegveld Don Muang Airport (of omgekeerd), dan is de meest gemakkelijkste manier om op de taxistandplaats van het vliegveld de metertaxi te nemen. Ben je met meer dan 4 personen of wil je meer luxe dan kun je voor je transfer ook gebruik maken van de ‘limousine-service’. Balies van deze service vind je in de aankomsthal van het vliegveld.

De goedkoopste manier voor het maken van een transfer is het nemen van de bus. De buslijndiensten 554 en 555 verbinden de twee vliegvelden van Bangkok met elkaar.

Rechtstreekse shuttle bus service.

Vanaf 1 oktober 2012 verzorgt de Airports of Thailand (AOT), de exploitant van de commerciële vliegvelden in Thailand, een shuttle bus service tussen beide vliegvelden van Bangkok. Tussen 06.00u en 22.00u maken dagelijks vier bussen per uur een rechtstreekse transfer tussen Suvarnabhumi Airport en Don Muang Airport. Voor meer informatie over deze service lees je verder in “Gratis shuttle bus tussen de twee vliegvelden van Bangkok‘.

Meer informatie over transfers vanaf de vliegvelden in Bangkok.

 

 


3 reacties op “Hoe maak je een transfer van vliegveld Suvarnabhumi International Airport naar vliegveld Don Muang Airport?”

Laas22-04-2011 om 11:44

Er rijden continue een aantal shuttlebussen van BKK/DMK en DMK/BKK.
Het nummer van de lijn ben ik vergeten maar de bus stopt recht voor de in-/uitgang (alleen maar etageverschil) bij beide vliegvelden.
Wellicht dat AOT (Airport Authority of Thailand) jullie verder kan helpen.

Veel succes met jullie site.

Sebastian Stigter15-09-2011 om 14:15

Wij landen op zaterdag 29 oktober om 15:35 op Suvarnabhumi. Bij het boeken zag ik te laat dat Bangkok 2 vliegvelden heeft en je raadt het al: onze volgende vlucht richting Chiang Mai vertrekt om 19:15 vanaf Don Muang.
Tussen landen en vertrek zit dus 3 uur en 40 minuten.
Hebben we voldoende voldoende tijd om van het ene naar het andere vliegveld te reizen en of is het aan te raden een vlucht naar Chiang Mai te boeken vanaf Suvarnabhumi.
En als we de transfer gaan maken, wat is dan de aan te raden manier?

thailandtotaal15-09-2011 om 16:16

Hopelijk heeft je vlucht naar Bangkok geen vertraging. 3 uur en 40 minuten is vrij krap, maar als je vlucht op tijd is en je bent in een redelijke tijd door immigration heen dan zou het voldoende moeten zijn. Neem voor je transfer in ieder geval de metertaxi.
Als je de mogelijkheid hebt om de vlucht iets later te plannen, of om vanaf Suvarnabhumi te vliegen dan verdient dat de voorkeur.

Reageren

*


Passende informatie bij : Hoe maak je een transfer van vliegveld Suvarnabhumi International Airport naar vliegveld Don Muang Airport?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.