ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,639 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Hoe maak je een transfer van vliegveld Suvarnabhumi International Airport naar vliegveld Don Muang Airport?

Geplaatst op 9 maart 2011 21:14 door admin

 

Diverse manieren om een transfer te maken.

Moet je in Bangkok een transfer maken van vliegveld Suvarnabhumi International Airport naar vliegveld Don Muang Airport (of omgekeerd), dan is de meest gemakkelijkste manier om op de taxistandplaats van het vliegveld de metertaxi te nemen. Ben je met meer dan 4 personen of wil je meer luxe dan kun je voor je transfer ook gebruik maken van de Limousine-service. Balies van deze service vind je in de aankomsthal van het vliegveld.

De goedkoopste manier voor het maken van een transfer is het nemen van de bus. De buslijndiensten 554 en 555 verbinden de twee vliegvelden van Bangkok met elkaar.

Rechtstreekse shuttle bus service.

Vanaf 1 oktober 2012 verzorgt de Airports of Thailand (AOT), de exploitant van de commerciële vliegvelden in Thailand, een shuttle bus service tussen beide vliegvelden van Bangkok. Tussen 06.00u en 22.00u maken dagelijks vier bussen per uur een rechtstreekse transfer tussen Suvarnabhumi Airport en Don Muang Airport.

Meer informatie over transfers vanaf de vliegvelden in Bangkok.


5 reacties op “Hoe maak je een transfer van vliegveld Suvarnabhumi International Airport naar vliegveld Don Muang Airport?”

wim16-11-2012 om 13:17

Weten jullie hoe lang de shuttle tussen de 2 vliegvelden er over doet? Ik kom in de avond om 23 uur aan op het nationale vliegveld en vertrek de volgende ochtend om 9 uur vanaf het internationale vliegveld. Haal ik dat met de eerste bus van 6 uur?

thailandtotaal17-11-2012 om 18:29

Voor een transfer tussen beide vliegvelden in Bangkok moet je ongeveer een uur uittrekken.

Evert19-02-2013 om 00:41

Wij komen 27e fbr, om 6.45 uur aan in BKK
We moeten dan naar Dong Muang voor een bin, vlucht
Wat kost dit en hoelang is de reistijd.
Of is een Taxi, met 2 voordeliger.

Reageren

*


Passende informatie bij : Hoe maak je een transfer van vliegveld Suvarnabhumi International Airport naar vliegveld Don Muang Airport?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.