ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Hotel-kamers voor 15 euro per nacht in Thailand

Geplaatst op 22 juli 2013 08:34 door thailandtotaal

De Erawan Group, een onderneming uit Thailand met hotels, kantoorgebouwen en winkelcentra, gaat een grote stap zetten in de budget hotel business. Met de Hop Inn formule heeft nog onaangeboorde markt gevonden in Thailand. Een budget hotel voor zakelijke verblijven heeft in Thailand een grote vraag. Erawan gaat met Hop Inn een gemiddelde kamerprijs aanbieden voor zo’n THB 600 (ca. € 15) per nacht met een ruimte van 20m². De gemiddelde bezettingsgraad gedurende het hele jaar voor Hop Inn wordt door Erawan geschat op ongeveer 80%. Belangrijkste doelgroep zijn de lokale zakelijke reizigers.

De eerste vijf Hop Inn hotels worden momenteel gebouwd in verschillende Thaise provincies. In 2015 verwacht Erawan 30 Hop Inn hotels te exploiteren, waarvan 25 in Thailand en de overige 5 in andere ASEAN landen. Tot op heden bezit Erawan in Thailand 19 Ibis hotels met bijna 2.000 kamers. Dit maakt Erawan het grootste hotel-keten in Thailand.

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Hotel-kamers voor 15 euro per nacht in Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.