ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,632 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Khao San Road Bangkok krijgt facelift

Geplaatst op 26 augustus 2019 08:30 door thailandtotaal

.

Upgrade naar internationaal niveau.

De bekendste en meest imposante straat van Bangkok is zonder twijfel Khao San Road. Van oudsher is deze straat vooral geliefd onder backpackers, maar de laatste jaren raakt dit gebied ook steeds meer in trek bij andere toeristen. De sfeervolle en kleurrijke straat is een mengelmoes van winkeltjes, eetstalletjes, restaurantjes en barretjes. Vooral in de avonduren komt de straat helemaal tot leven en is het er gezellig toeven.

Hoewel Khao San Road nooit de status van ‘walkingstreet’ heeft gehad, gaat dat nu veranderen. Het stadsbestuur van Bangkok heeft namelijk besloten dat deze populaire plek een uitgebreide metamorfose zal ondergaan. De bedoeling is om Khao San Road te upgraden tot het niveau van een internationale wandelstraat. Naar verwachting starten de werkzaamheden in oktober en zullen deze tot februari gaan duren. Volgens het stadsbestuur zal de nieuwe Khao San Road zal schoner, mooier en meer in lijn met de plaatselijke architectuur worden. Dit alles met behoud van de oude charme.

 

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Khao San Road Bangkok krijgt facelift
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.