ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Koh Tao, uitstekende duikfaciliteiten en een relax nachtleven

Geplaatst op 10 januari 2013 13:44 door thailandtotaal

Veel duikstekken liggen niet al te ver van de kust.

Koh Tao is een klein eiland in de Golf van Thailand, gelegen ten noorden van Koh Samui en Koh Pha-ngan. Het eiland is een populaire bestemming in de Samui Archipel en biedt zijn bezoekers zowel uitstekende duikfaciliteiten als een relax nachtleven. Rondom Koh Tao liggen ongeveer 20 uitstekende duikplekken met een breed scala aan koraal en zeeleven en zijn zeer geschikt voor zowel beginnende als ervaren duikers. Veel van de duikstekken rondom Koh Tao zijn niet al te ver van de kust, wat betekent dat je gemakkelijk twee duiken per dag zou kunnen doen zonder al te veel tijd te hoeven besteden op reis naar de duikstekken.

Stranden, baaien en een ontspannen nachtleven.

Daarnaast kent Koh Tao veel stranden en baaien en is het een ideale bestemming voor een luxe strandvakantie. De drukste bestemming op het eiland is Mae Haad Bay, waar zich ook de belangrijkste pier bevindt. Naast Mae Haad Bay ligt Sairee Beach, een groot strand bekleed met restaurants, beach-bars, massage gelegenheden en diverse andere voorzieningen. De beste manier om het eiland te verkennen is middels het huren van een scooter. Breng een bezoek aan Ao Leuk Bay, Chalok Ban Kao Bay en Hin Wong Bay. Ook de omgeving van Nang Yuan island is de moeite waard. Na zonsondergang kun je op Koh Tao heerlijk ontspannen in een of meer van de bars en dansgelegenheden direct aan de stranden. Je hebt de keuze uit een indrukwekkend scala aan stijlen omdat de meeste gelegenheden worden uitgebaat door creatieve eigenaars en professionele DJ’s. Er vinden bijna elke avond koele feesten plaats. Als je niet van feesten houdt kun je naar de diverse cafés met pooltafels en grote live sport schermen.

Wil je meer weten over Koh Tao? Lees dan verder op onze webpagina ‘Koh Tao’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Koh Tao, uitstekende duikfaciliteiten en een relax nachtleven
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.