ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Kroonprins België onthult brug logo Bangkok

Geplaatst op 25 maart 2013 10:16 door thailandtotaal

Ter gelegenheid van 25ste verjaardag Thailand – België brug.

De Belgische kroonprins Filip en zijn vrouw Prinses Mathilde hebben afgelopen week in Bangkok het nieuwe logo van de plaatselijke Thailand – België brug onthuld. De ceremonie werd gehouden ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de brug. Omdat de Thailand – België brug momenteel wordt gerenoveerd werd de ceremonie verplaatst naar het Lumpini Park dat in de buurt ligt van de brug.

De Thailand – België brug, voorheen Viaduc Leopold II genaamd, heeft oorspronkelijk dienst gedaan in Brussel. In 1988 werd de brug uit elkaar gehaald en naar Bangkok verscheept waar het de files langs de Bangkok Rama IV moest helpen verlichten. De Thailand – België brug symboliseert de betrekkingen tussen beide landen.

Economische missie vanuit België.

Kroonprins Filip en zijn vrouw hebben vorige week een zesdaags bezoek gebracht aan Thailand. Samen met meer dan 150 leidinggevenden van ongeveer 100 Belgische bedrijven vormden zij een economische missie uit België. Het koninklijk bezoek markeert de 116-jarige relatie tussen de Koninklijke families van Thailand en België die begon toen koning Rama V in 1897 een bezoek bracht aan België.


Reageren

*


Passende informatie bij : Kroonprins België onthult brug logo Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.