ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Kunnen buitenlanders in Thailand onroerend goed kopen?

Geplaatst op 24 augustus 2011 20:06 door thailandtotaal

De wetgeving in Thailand over het kopen van onroerend goed door buitenlanders is anders dan in België of Nederland.Wetgeving in Thailand is anders dan in België of Nederland.

Vaak krijgen wij vragen over het kopen van onroerend goed in Thailand door buitenlanders. Het kopen van onroerend goed door buitenlanders gaat in Thailand namelijk niet op de manier zoals wij dat in België of Nederland gewend zijn. De wetgeving in Thailand is op dit punt anders dan de Belgische of Nederlandse. Het grootste verschil zit hem in het feit dat buitenlanders in Thailand (nog) geen grond rechtstreeks op naam kunnen registreren.

Wetgeving in Thailand biedt buitenlanders diverse mogelijkheden.

Alhoewel buitenlanders op dit moment in Thailand in principe (nog) geen grond op eigen naam kunnen verwerven, betekend het echter niet dat er voor buitenlanders geen mogelijkheden zijn om in Thailand onroerend goed aan te kopen. In tegendeel, de wetgeving in Thailand biedt voor buitenlanders diverse mogelijkheden om onroerend goed in Thailand te bezitten of om een investering hierin veilig te stellen.

Wil je meer weten over de wetgeving in Thailand over het kopen van onroerend goed in Thailand door buitenlanders? Lees dan hier verder.


Reageren

*


Passende informatie bij : Kunnen buitenlanders in Thailand onroerend goed kopen?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.