ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Landbouw blijft belangrijke sector voor Thailand

Geplaatst op 16 mei 2012 07:58 door thailandtotaal

Bevorderen van de kwaliteit van de landbouw producten.

De regering van Thailand heeft onlangs de landbouw plannen voor de periode 2012 – 2016 goedgekeurd. De komende jaren zal Thailand zich vooral toeleggen op verbetering van de duurzaamheid van voedsel, het bevorderen van de productie van hoogwaardige landbouw producten en het versterken van de internationale concurrentiepositie van Thailand.

Als gevolg van de overstromingen eind 2011 nam de export van Thailand sterk af. In het eerste kwartaal van 2012 laat de export echter weer een sterke hernieuwde groei zien waarbij de landbouw een belangrijke factor is.

Samenwerken met buitenlandse organisaties.

De landbouw is voor de locale bevolking van Thailand al lange tijd een belangrijke bron van werkgelegenheid. De toekomstplannen van de Thaise regering zijn er dan ook op gericht dat de landbouw een sterke bijdrage blijft leveren aan de economie van Thailand. Het Thaise ministerie van Landbouw zal zich daarom ook inzetten om samen te werken met buitenlandse organisaties in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe initiatieven en technologieën.


Reageren

*


Passende informatie bij : Landbouw blijft belangrijke sector voor Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.