ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,729 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Maeklong Railway Market heropent op 1 april

Geplaatst op 29 maart 2016 09:59 door thailandtotaal

Beroemde markt op het spoor nabij Bangkok.

De populaire Maeklong Railway Market in het stadje Samut Songkhram zal op 1 april weer heropend worden. Het afgelopen jaar zijn er uitgebreide herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan het 33 kilometer lange traject tussen Samut Sakhon en Samut Songkhram. Aanvankelijk zouden de herstelwerkzaamheden aan de beroemde spoorlijn in november vorig jaar afgerond zijn, maar vanwege enkele tegenvallers heeft het enkele maanden langer moeten duren.

Deze bijzondere markt, welke letterlijk wordt gehouden op het spoor, is de laatste jaren uitgegroeid tot een bekende toeristische attractie. Telkens wanneer er een trein passeert, moeten de standhouders hun producten van het spoor halen en de luifels van hun marktkramen intrekken. De Maeklong Railway Market wordt vooral bezocht als onderdeel van een dagtour vanuit Bangkok.

Wil je meer weten over de Maeklong Railway Market? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Maeklong Railway Market, unieke markt op de spoorlijn’ en bekijk er de videopresentatie van de trein die er de markt passeert.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Maeklong Railway Market heropent op 1 april
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.