ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,729 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Maya Bay voor onbepaalde tijd gesloten

Geplaatst op 9 oktober 2018 17:04 door thailandtotaal


Thailand’s Department of National Parks heeft onlangs gekend gemaakt dat het beroemde Maya Bay voor onbepaalde tijd gesloten blijft voor bezoekers. Het oorspronkelijke plan was om Maya Bay van juni tot september te sluiten, maar dit werd vervolgens opgerekt naar 1 november. Om het mariene ecosysteem nof meer tijd geven om te herstellen is besloten om de openstelling voor onbepaalde tijd uit te stellen. Het populaire Maya Bay bevindt zich op het onbewoonde eiland Phi Phi Leh. Het naburige eiland Phi Phi Don, waar veel toeristen verblijven als ze dit gebied bezoeken, blijft gewoon open.

Maya Bay werd bekend door de in 2000 uitgebrachte film ‘The Beach’ met Leonardo DaCaprio. De baai is buitengewoon mooi en trekt naast de bezoekers van Phi Phi Don veel dagtoeristen uit Phuket, Krabi of de nabijgelegen eilanden.


Reageren

*


Passende informatie bij : Maya Bay voor onbepaalde tijd gesloten
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.