ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,529 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Maya Bay op Koh Phi Phi blijft gesloten

Geplaatst op 19 mei 2019 13:18 door thailandtotaal

Sluiting tot tenminste medio 2021.

Het populaire Maya Bay, gelegen op het onbewoonde eiland Koh Phi Phi Leh, blijft gesloten voor toeristen. Het eiland was al gesloten sinds 1 juni vorig jaar, maar dat wordt nu verlengd tot tenminste medio 2021. Het ecologisch systeem van eiland is door overtoerisme de laatste jaren zodanig beschadigd dat de baai voor langere tijd gesloten zal worden om de natuur de gelegenheid te geven zich te herstellen.

Maya Bay is vooral beroemd geworden nadat het als een van de belangrijkste locaties werd gebruikt voor de film ‘The Beach’ met Leonardo DiCaprio. Het nabijgelegen Koh Phi Phi Don, waar veel toeristen verblijven die deze regio willen bezoeken, blijft gewoon open.

Zodra May Bay weer wordt heropent voor toeristen zal er een limiet komen op het aantal toegestane dagelijkse bezoekers. Ook zullen de touroperatiors die boottochten aanbieden naar Maya Bay aan strengere regels worden onderworpen.

 

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Maya Bay op Koh Phi Phi blijft gesloten
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.