ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,632 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Medisch toerisme Thailand is big business

Geplaatst op 18 maart 2012 17:19 door thailandtotaal

Steeds belangrijker toeristisch segment voor Thailand.

Belangrijke privé ziekenhuizen in Thailand zijn een aantal jaren geleden van start gegaan met een nieuwe toeristisch segment, het medisch toerisme. Ziekenhuizen als Bangkok Hospital en Bumrungrad Hospital ontvangen jaarlijkse vele patiënten uit het Midden-Oosten, Japan en de Verenigde Staten die op zoek zijn naar een hoge standaard medische zorg tegen betaalbare prijzen. Bumrungrad Hospital mocht alleen al vorig jaar 125.000 Arabische patiënten ontvangen. Inmiddels weten ook vele patiënten uit Europa de weg naar de ziekenhuizen in Thailand te vinden. Medische behandelingen kosten in Thailand namelijk 50 procent minder dan in Europa.

Medisch toerisme arrangementen.

Naast medische ingrepen zijn er ook veel buitenlanders die in Thailand graag een medische check-up willen hebben. Diverse hotels in Bangkok bieden deze medisch toerisme klanten speciale arrangementen voor hun verblijf in Thailand. Ook de Tourism Authority of Thailand (TAT) en individuele touroperators hebben inmiddels het voortouw genomen om dit belangrijke toeristische segment verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten over het medisch toerisme naar Thailand?


2 reacties op “Medisch toerisme Thailand is big business”

j.a verkerk13-10-2012 om 07:15

wat zijn ongeweer de kosten voor een bijschildklier
operatie. +onderzoek e.v.t

Reageren

*


Passende informatie bij : Medisch toerisme Thailand is big business
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.