ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Wat moet je doen om een onvergetelijke reis te boeken?

Geplaatst op 16 februari 2018 15:15 door thailandtotaal

De 1000 jaar oude Khmer tempel Wat Prasat Muang Tam te Buri Ram.

 

Wat moet je doen om een onvergetelijke reis te boeken?

 

Hoe komt het dat zoveel reizigers terug komen met hetzelfde vakantieverhaal?  

Er zijn veel aanbieders met reizen naar Thailand. Je kunt de reismarkt simpelweg onderverdelen in twee groepen; enerzijds de grootschalige volume aanbieders en anderzijds de gespecialiseerde niche aanbieders. De grootschalige volume aanbieders hebben doorgaans een standaard aanbod (gebaande paden) en zijn vooral gericht op de grote massa. De niche aanbieders zijn veelal specialisten die aan de hand van jouw persoonlijke wensen een eigen programma op maat samenstellen. Veel vakantiegangers richten zich bij het zoeken en boeken van een reis op de prijs en het boekingsgemak. Hierdoor komen ze vaak al snel terecht bij het standaard aanbod van de grootschalige volume aanbieders.

 

Waarom wordt je vakantiereis zoveel waardevoller als je geen standaard reis boekt?

Als je het beste uit je vakantiereis naar Thailand wilt halen, moet je afwijken van de ‘gebaande paden’. Natuurlijk dien je een bezoek te brengen aan de ‘must see’ attracties, maar vergeet niet dat het land nog zoveel meer te bieden heeft dan zijn beroemdste bezienswaardigheden. Het is zonde als je helemaal naar Thailand komt en je vervolgens louter en alleen beperkt tot de ‘dertien in een dozijn’ dingen, zoals deze doorgaans worden aangeboden door de vele grootschalige volume aanbieders. Het is dan ook geen toeval dat je als deelnemer van reizen van de verschillende grootschalige volume aanbieders elkaar tijdens de reis regelmatig tegenkomt. Daar komt bij dat je als deelnemer van een groepsreis vaak in overvolle bussen van de ene naar de ander plek wordt verplaatst.

 

Wat moet je doen om een onvergetelijke reis te boeken?

Als je een onvergetelijke reis wilt ervaren moet je een reis boeken waarin je ook kennis maakt met het échte, authentieke Thailand en niet alleen de hot spots bezoekt die door vrijwel elke toerist worden gepland. Boek een vakantiereis die al je zintuigen prikkelt om het échte Thailand te ervaren. Niet alleen kijken, maar ook horen, ruiken, proeven en voelen dragen bij tot die onvergetelijke belevenis. Hoe leuk is het om thuis te komen met een verhaal dat niet standaard is en dat afwijkt van de verhalen van al die anderen die ook een bezoek hebben gebracht aan ‘the land of smile’!

 

 

Thailand Experience

Wil je de tijd nemen om van een geweldige vakantiereis naar Thailand te genieten en werkelijk kennis te maken met de natuur, de mensen en de cultuur van het land?

Zou je deze vakantiereis willen maken met een voor jou op maat gemaakt programma?

Ben je op zoek naar een vakantiereis waarbij je niets zult missen en het beste krijgt voor jouw budget?

 

Dan is de Thailand Experience echt iets voor jou!

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

 

P.S. Vind je mijn blog interessant? Deel het met je vrienden en bekenden.

 

 

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Wat moet je doen om een onvergetelijke reis te boeken?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.