ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,729 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nieuw: Chiang Mai Farmers Market

Geplaatst op 9 februari 2015 14:42 door thailandtotaal

Elke vrijdag van 14.00u tot 18.00u.

Sinds december 2014 wordt in het centrum van Chiang Mai elke vrijdag een ‘Farmers Market’ gehouden. Deze nieuwe markt vindt plaats in de mooie tuin van de bibliotheek bij het Chiang Mai Historical Centre. Dit is in het midden van de oude stad achter het Three Kings Monument. De gezinsvriendelijke Farmers Market blijkt nu al een goede mix voor de lokale bewoners en toeristen.

Met de nadruk op lokale biologische producten willen de organisatoren van de markt het eco-vriendelijk karakter van de markt aanmoedigen. Goed en gezond eten is slechts een van de kenmerken van de markt. Lokale kunstenaars en muzikanten zorgen voor de showcase. Met de vele ambachtelijke kraampjes, zelf gemaakte producten en live muziek is de wekelijkse Farmers Market een aangename manier om een paar uurtjes in het midden van de oude stad van Chiang Mai rond te slenteren en de lokale sfeer te ervaren.

Officieel is de Farmers Market geopend van 14.00u tot 18.00u, maar in werkelijkheid is de markt al om 12.00u geopend. De optredens met live muziek vinden plaats tussen 15.00u en 18.00u.

Op onze pagina ‘Markten in Chiang Mai’ vind je informatie over de meest bekende markten van Chiang Mai.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Nieuw: Chiang Mai Farmers Market
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.