ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,890 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nieuw vliegveld op Koh Samui?

Geplaatst op 24 april 2012 11:24 door thailandtotaal

Monopolie van bestaande particulier vliegveld beëindigen.

The Transport Ministry of Thailand heeft plannen om op Koh Samui een nieuw vliegveld aan te leggen. Het nieuwe vliegveld moet het monopolie van het bestaande particuliere vliegveld op Koh Samui beëindigen. Bovendien is het bestaande vliegveld van Koh Samui niet voorbereid om de toenemende vraag naar vluchten op Koh Samui op te vangen. Het bestaande vliegveld op Koh Samui is particulier eigendom en wordt geëxploiteerd door Bangkok Airways. Bijna alle vluchten worden uitgevoerd door Bangkok Airways en Thai Airways.

Op dit moment is het Thaise Ministerie bezig om de investeringen voor een nieuw vliegveld op Koh Samui op levensvatbaarheid te bestuderen en is men op het vakantie eiland op zoek naar een geschikte locatie. Het toekomstige vliegveld op Koh Samui moet de prijsconcurrentie bevorderen en het monopolie van het bestaande particuliere vliegveld beëindigen.

Wil je meer weten over het vliegveld op Koh Samui? Lees dan verder in ‘Samui Airport’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Nieuw vliegveld op Koh Samui?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.