ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nieuwe airport Koh Phangan

Geplaatst op 24 november 2014 10:02 door thailandtotaal

Rechtstreeks naar de Full Moon Party.

De bouw en aanleg van Koh Phangan Airport zal naar verwachting volgend jaar worden afgerond. Dit heeft de eigenaar van het nieuwe vliegveld, luchtvaartmaatschappij Kan Air laten weten. Koh Phangan Airport is gelegen in oosten van het eiland niet ver van Haad Rin, de bakermat van de beroemde Full Moon Party’s. Het nieuwe vliegveld op Koh Phangan is ideaal voor feestgangers die naar dit uitbundig strandfeest willen afreizen. De baan van de nieuwe luchthaven, met een lengte van 1.100m en een breedte van 45m, is geschikt voor vliegtuigen met maximaal 70 passagiers.

Kan Air is voornemens om directe vluchten naar Koh Phangan aan te bieden vanaf Bangkok (Don Muang Airport), Krabi, Phuket en Hat Yai. Momenteel vliegt Kan Air vanaf Chiang Mai naar vijf bestemmingen: Phitsanulok, Khon Kaen. Nan, Pai en Mai Hong Son.

Wil je meer weten over Koh Phangan of de Full Moon Party? Lees dan verder op onze webpagina ‘Koh Phangan’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Nieuwe airport Koh Phangan
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.