ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,268 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nieuwe bus route Thailand – Laos

Geplaatst op 16 februari 2014 10:48 door thailandtotaal

Bus route 14: Loei (Thailand) – Luang Prabang (Laos).

The Transport Company LTD, het staatsbusbedrijf van Thailand, heeft samen met de Naluang Company in Laos een nieuwe bus route gelanceerd om het Thaise Loei te koppelen aan Luang Prabang in Laos. De nieuwe bus route, met route nummer 14, duurt ongeveer negen uur en bestrijkt een afstand van 395 kilometer.

De nieuwe bus verbinding biedt toeristen en andere reizigers een nieuwe en betaalbare manier om een aantal culturele pareltjes in deze historische en pittoreske regio van Zuidoost-Azië te verkennen.

Dienstregeling en tickets.

The Transport Company LTD maakt op de route Loei – Luang Prabang gebruik van een airconditioning bus met 38 stoelen. De bus vertrekt dagelijks om 8.00u vanaf de Loei Bus Terminal. De terugreis in Luang Prabang is dagelijks om 7.00u. De bus maakt een tussenstop in Sainyabuli, waar een Elephant Conservation Centre ligt.

Een one-way bus ticket naar Luang Prabang kost THB 700 (ca. € 15) en naar Sainyabuli THB 500 (ca. € 11). De reistijd van Loei naar Sainyabuli bedraagt ongeveer zes uur.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Nieuwe bus route Thailand – Laos
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.