ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,816 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nieuwe mega winkelcentrum Bangkok

Geplaatst op 3 december 2018 16:12 door thailandtotaal

.

Bangkok heeft er weer een mega winkelcentrum bijgekregen. De nieuwste aanwinst heet Iconsiam en ligt aan de westelijke oever van de Chao Phraya rivier naast het Millenium Hilton hotel. De megamall is onlangs geopend met een wervelende show en een gastoptreden van Alicia Keys.

Je vindt in Iconsiam vele luxemerken zoals Dior, Gucci en Louis Vuitton. Opvallend is de opening van de eerste Apple-store in Thailand. Naast deze internationale merken zijn er ook vele lokale producten te krijgen. In het levensmiddelen gedeelte worden producten aangeboden uit alle 77 Thaise provincies en er is zelfs een replica van een drijvende markt.

Iconsiam ligt aan de westkant van de Chao Phraya rivier en is het makkelijkst te bereiken met de BTS Skytrain. Je rijdt naar Saphan Taksin en neemt vervolgens vanaf Sathorn Pier de gratis pendelboot naar Iconsiam.

 

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Nieuwe mega winkelcentrum Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.