ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nieuwe terminal Phuket Airport op 5 februari open

Geplaatst op 17 januari 2014 12:47 door thailandtotaal

Nieuwe terminal gaat dienst doen als vertrekterminal.

De nieuwe terminal op Phuket International Airport zal op 5 februari worden opengesteld. De nieuwe terminal, genaamd ‘Terminal X’, moet het stijgend aantal passagiers op Phuket Airport opvangen en de congestie op de bestaande terminal verminderen. Momenteel bedient de luchthaven 192 vluchten per week. 34 luchtvaartmaatschappijen bevliegen Phuket met reguliere vluchtschema’s en 6 andere gebruiken de luchthaven voor chartervluchten.

De nieuwe terminal, welke een capaciteit tot vijf miljoen passagiers per jaar en 4000 passagiers per uur, zal dienst gaan doen als de vertrekterminal. Voor transferpassagiers wordt een busdienst ingezet. Momenteel zijn op Phuket Airport vijf extra aanleg dekken voor vliegtuigen in aanbouw. Als de bouw voltooid is kan de luchthaven tegelijkertijd aan 20 aankomst/vertrek vliegtuigen onderdak bieden.

Wil je meer weten over Phuket? Op onze webpagina ‘Phuket’ vind je uitgebreide informatie over deze Parel van de Andaman.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Nieuwe terminal Phuket Airport op 5 februari open
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.