ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nieuwe vliegroute van Bangkok naar Ho Chi Minhstad

Geplaatst op 26 augustus 2014 10:55 door thailandtotaal

Jetstar Pacific Airlines start dagelijkse route op 10 december.

De Vietnamese low-cost carrier Jetstar Pacific Airlines heeft haar plannen aangekondigd om vanaf 10 december 2014 een nieuwe dagelijkse retourvlucht tussen Ho Chi Minhstad en Bangkok (Suvarnabhumi Airport) te openen. Om deze nieuwe route tussen Vietnam en Thailand verder uit te dragen zullen vanaf 26 augustus promotietickets worden aangeboden voor vluchten met vertrek in komende december en januari volgend jaar. Ho Chi Minhstad, het vroegere Saigon, is de grootste stad van Vietnam en tevens het economisch hart van het land. Vanwege de Franse aanwezigheid in de 19e en 20e eeuw heeft het land een onmiskenbaar Frans karakter.

De nieuwe vliegroute van Jetstar Pacific Airlines is het gevolg van de groeiende vraag van vliegreizen naar en in Vietnam. Om deze reden gaat de Vietnamese low-cost airline VietJet Air de frequentie van hun vliegroute tussen Bangkok en Ho Chi Minhstad per 12 september uitbreiden tot twee maal daags.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Nieuwe vliegroute van Bangkok naar Ho Chi Minhstad
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.