ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Met Nok Air van Bangkok naar Khon Kaen

Geplaatst op 17 juni 2014 08:37 door thailandtotaal

Vanaf 1 juli met twee vluchten per dag.

Vliegtickets van Bangkok naar Khon Kaen met Nok Air beginnen vanaf THB 737 (ca. € 17).Vliegmaatschappij Nok Air introduceert een nieuwe vliegroute vanaf Bangkok naar de Isaan, het noordoosten van Thailand. Vanaf 1 juli gaat Nok Air wee maal per dag vanaf luchthaven Don Mueang Bangkok op Khon Kaen vliegen. De route wordt bevlogen met behulp van een Boeing 737-800 met 189 stoelen en de prijzen beginnen vanaf THB 737 (ca. € 17) ALL in. Khon Kaen is inmiddels de zevende provincie in de Isaan welke door Nok Air wordt bevlogen. De vliegmaatschappij onderhoudt ook een luchtbrug met Udon Thani, Loei, Ubon Ratchathani, Nakhon Phanom, Sakhon Nakhon, Buri Ram en Roi Et.

Khon Kaen is de hoofdstad van de provincie Khon Kaen en is het politieke- en handelscentrum van noordoost Thailand. Het staat vooral bekend om de zijde die in deze regio geproduceerd wordt.

Voor meer informatie en het boeken van een vliegticket ga je naar de website van Nok Air.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Met Nok Air van Bangkok naar Khon Kaen
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.