ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Noodtoestand voor Bangkok opgeheven

Geplaatst op 21 maart 2014 11:05 door thailandtotaal

Advies om nog aanwezige protestkampen en bijeenkomsten te mijden blijft.

De Thaise regering heeft besloten om de 60 daagse noodverordening die op 22 januari 2014 werd opgelegd voor Bangkok en een aantal stadsdelen te beëindigen. Het besluit tot het opheffen van de noodverordening werd alom verwacht omdat bijna alle protestkampen in de stad inmiddels zijn ontmanteld. Sinds het belangrijkste protestkamp is verhuisd naar het Lumpini Park is de hoeveelheid geweld en verstoring van de orde in het centrum van Bangkok sterk afgenomen. Het intrekken van de noodtoestand betekent echter niet dat het allemaal voorbij is. Thailand’s langlopende politieke geschillen zijn nog lang niet opgelost. De noodverordening is vervangen door de Internal Security Act (ISA) welke zal aanhouden tot 30 april 2014.

Toeristen die Bangkok bezoeken worden nog steeds geadviseerd om de protestkampen en grote bijeenkomsten die ze tegenkomen zoveel mogelijk te vermijden. Maar zowel Thailand als Bangkok zijn veilig voor toeristen om te bezoeken.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Noodtoestand voor Bangkok opgeheven
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.