ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,672 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Onroerend goed in Thailand kopen.

Geplaatst op 13 juli 2011 21:25 door thailandtotaal

Informatie over het kopen van onroerend goed in Thailand.

Wil je een huis kopen of bouwen in Thailand? Laat je hierover dan vooraf goed informeren, want een aantal zaken over het kopen van onroerend goed gaat in Thailand heel anders dan dat we in Nederland en België gewend zijn. Op Thailandtotaal vind je in ‘Wetgeving in Thailand’ uitgebreide informatie over het kopen van onroerend goed in Thailand.

Te koop aangeboden onroerend goed in Thailand.

Op Thailandtotaal vind je veel informatie over het kopen van residentiële, commerciële onroerend goed in Thailand. In ‘Te koop aangeboden onroerend goed in Thailand’ vind je een actueel overzicht van te koop aangeboden onroerend goed in Thailand.

Naast informatie over het kopen van onroerend goed in Thailand biedt Thailandtotaal ook mogelijkheden om onroerend goed te koop aan te bieden. Wil je zelf onroerend goed in Thailand te koop aanbieden op Thailandtotaal? Kijk dan voor de mogelijkheden op  ‘Je onroerend goed te koop aanbieden op Thailandtotaal’.


3 reacties op “Onroerend goed in Thailand kopen.”

edwin rooze14-07-2011 om 06:41

Bedankt voor deze informatie en zal er spoedig verder naar informeren. Ben tevreden met de info die u telkens weer stuurt.

edwin rooze

francois seymus28-07-2011 om 07:22

heel erg bedankt voor de nuttige informatie die jullie me telkens sturen
als mogelijk had ik graag wat informatie over bouwprojecten en prijzen in of rond de stad surin (isaan)
of in de buurt van petchaburi en of bangkok
moet geen nieuwwoning mag ook 2dehands woning zijn
met dank
mvg
francois

anke colijn16-09-2011 om 02:43

Het verhaal over het onrerend goed klopt wel, maar ter plekke blijkt dat iedere stad er weer een andere idee over heeft. Zelf liet in in Hua Hin 4 giga-villa’s bouwen. Om door te verkopen. Daarna ontstond op het project waar die staan een dispuut of de papieren wel kloppen. Zo heb ik papieren waarvan de ene advocaat zegt dat ze deugen en de ander zegt van niet. Er wordt met rechtszaken gedreigd en ik heb het idee dat alleen de advocaten er beter van worden.

Voorlopig verhuur ik die villa’s maar, zie website, maar eigenlijk is de kwaliteit te hoog. In Nederland begrijpt niemand dat de andere huurhuizen in de aanbieding half zo groot zijn, dus ik zit veel te laag in de prijs.
Dit kan nog jaren gaan duren.

Reageren

*


Passende informatie bij : Onroerend goed in Thailand kopen.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.