ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,529 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Onroerend goed in Thailand

Onroerend goed in Thailand, een waardevolle investering

Beleggen in onroerend goed in Thailand kan een aantrekkelijk rendement opleveren.Beleggen in onroerend goed in Thailand kent een aantal voordelen. Zo zijn de prijzen op dit moment nog vrij laag. De algemene verwachting is dat deze de komende jaren echter behoorlijk zullen stijgen. Beleggen in onroerend  goed in Thailand kan je dus aantrekkelijke rendementen opleveren. Bovendien is je investering ook behoorlijk waardevast. Onroerend goed is daarnaast een tastbare belegging: je kunt huizen aanraken en bezoeken. Dat kun je bijvoorbeeld niet met aandelen.


Prijzen van onroerend goed in Thailand zullen behoorlijk stijgen

Een modern huis in Thailand wordt gebouwd van baksteen en beton. Vergeleken met andere landen in zuidoost-Azie en Europa zijn de prijzen van onroerend goed in Thailand nog vrij laag. Volgens analisten staat de onroerend goed markt in Thailand echter nog in de kinderschoenen en zullen naar verwachting de prijzen van onroerend goed in Thailand de komende jaren behoorlijk kunnen stijgen. Een signaal dat investeren in onroerend goed in Thailand financieel interessant kan zijn.

Als buitenlander onroerend goed in Thailand kopen

Wanneer je als buitenlander onroerend goed in Thailand wilt kopen, moet je uiteraard rekening houden met de wetgeving van het land. Aankoop van onroerend goed gaat er namelijk anders aan toe dan dat je in Nederland of België gewend bent.

Laat je informeren over onroerend goed in Thailand

Onroerend goed in Thailand koop je via een makelaar of particuliere aanbieder. Wil je een huis kopen of bouwen in Thailand? Dan zijn er een aantal zaken waarover je jezelf vooraf goed moet laten informeren. Zo dienen de documenten gecontroleerd te worden door een expert en is het verstandig om na te gaan of er aansluitingen voor water, elektra  en eventueel telefoon  aanwezig zijn. Verder is het belangrijk te weten of het grondperceel niet in een overstromingsgebied ligt. Je ziet het: bij onroerend goed in Thailand komen andere zaken aan de orde dan bij ons.

Lees meer over onroerend goed in Thailand:

 


 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Duurste expat steden ter wereld

Woning het duurst in Hua Hin

Op zoek naar een villa op Phuket?

Condominium prijzen Thailand stijgen dit jaar met 8 à 10 procent

Grondprijzen Phuket in tien jaar verdrievoudigd

Thailand in top 10 Expat Explorer

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten


Passende informatie bij : Onroerend goed in Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.