ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,665 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Onroerend goed prijzen Thailand stijgen gestaag

Geplaatst op 5 maart 2013 13:40 door thailandtotaal

Stijging onroerend goed prijzen in lijn met groei economie.

Een gezonde economie en verstedelijkte levensstijl zorgen ervoor dat de onroerend goed sector in Thailand gestaag kan uitbreiden. Ook de komende vijf jaar zullen de prijzen van onroerend goed in Thailand gestaag stijgen. Dit stellen experts in Thailand.

Volgens de voorzitter van de Housing Finance Association zijn de positieve economische vooruitzichten voor Thailand een indicator dat de huizenprijzen de komende vijf jaar zullen stijgen. Aangezien stijgende huizenprijzen kunnen leiden tot sociale onvrede gaf hij aan dat Thailand stimulerende maatregelen moet nemen om particuliere banken er toe te bewegen geld te lenen aan lage inkomens.

Volgens de Bank of Thailand (BOT) is de stijging van de onroerend goed prijzen in lijn met de groei van de Thaise economie. Er zijn dan ook geen tekenen dat er zich een eventuele economische zeepbel vormt in de vastgoedsector van Thailand.

Wil je meer weten over onroerend goed in Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Onroerend goed in Thailand’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Onroerend goed prijzen Thailand stijgen gestaag
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.