ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bungalow-resorts in Thailand

Bungalow-resorts liggen in Thailand meestal aan het strand

Bungalow-resorts liggen in Thailand liggen meestal in een tropische tuin.Bungalow-resorts worden in Thailand aangeboden aan toeristen als zijnde een alternatief voor hotels. Je vindt deze accommodaties voornamelijk aan de stranden in het zuiden en oosten van Thailand. De bungalows liggen hier midden tussen de weelderige tropische Thaise natuur.

Een bungalow-resort bestaat meestal uit een receptie met restaurant, een zwembad en een tropische tuin waarin de bungalows zich bevinden. Soms staan de bungalows zelfs letterlijk aan het strand. De bungalows zijn vaak traditioneel gebouwd en voorzien van alle gemakken. Vaak worden de bungalows verhuurd op basis van hotelservice.

Bungalow-resorts heb je in Thailand van heel eenvoudig tot zeer luxe

De bungalows staan in Thailand soms letterlijk aan het strand. Het aanbod van bungalow-resorts loopt uiteen van heel eenvoudig tot zeer luxe. De prijzen voor de huur van een bungalow zijn hetzelfde als die van een vergelijkbare hotelkamer. De service die je in Thailand van een bungalow-resort kunt verwachten is over het algemeen van hetzelfde (hoge) niveau als die van een vergelijkbaar Thais hotel.

 

 


Passende informatie bij : Op vakantie in en reizen naar Thailand Accommodaties in Thailand Bungalow-resorts in Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.