ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,108 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Koh Naka, paradijselijk eiland bij Phuket

Het paradijselijke eiland Koh Naka ligt even buiten de noordoostelijke kust van Phuket.
Koh Naka bestaat uit twee eilanden.

Koh Naka, ook bekend als Naka of Yao islands, ligt even buiten de noordoostelijke kust van Phuket. Het bestaat ui twee pittoreske eilanden, Koh Naka Yai (grote) en Koh Naka Noi (kleine). Beide eilanden zijn nog steeds grotendeels onontwikkeld en de locale islamitische bevolking weet op verbazingwekkende wijze te ontsnappen aan de toeristische drukte van het nabij gelegen Phuket. Vooral het kleine Koh Nak Noi is nagenoeg onontwikkeld. Naast de rust en prachtige natuur beschikken de Koh Naka eilanden over prachtige witte stranden omzoomd met palmbomen.Vanuit Koh Naka heb je een ongelooflijk mooi  uitzicht over Phang Nga Bay met zijn vele eilandjes en torenhoge  kalkstenen karsts.

Meeste bezoekers op Koh Naka eilanden zijn dagjesmensen.

De meeste bezoekers op Koh Naka zijn dagjesmensen. De meeste toeristen op Koh Naka zijn dagjesmensen en bezoeken de eilanden als onderdeel van hun Phang Nga Bay dagje uit. Het is echter ook mogelijk om op eigen gelegenheid naar Koh Naka te komen en wil je er meerdere dagen verblijven dan kun je terecht bij een van de twee resorts op Koh Naka Yai. De resorts zijn totaal verschillend van elkaar, maar bij uitstek aan te bevelen voor degenen die willen ontspannen in een natuurlijke en rustige omgeving.

Meer informatie over Koh Naka

Koh Naka Yai

Koh Naka Noi

Hoe kom je vanuit Phuket naar Koh Naka

Hotel en resort accommodaties op Koh Naka

Most Beautiful Tourist Attractions Thailand: “The Naka Islands”

 

Gerelateerde Weblog- en nieuwsberichten:

Eilanden Thailand bieden beste prijs- kwaliteitsverhouding

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Passende informatie bij : Op vakantie in en reizen naar Thailand Onbekende bestemmingen in Thailand Koh Naka, paradijselijk eiland bij Phuket
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.