ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Koh Naka Noi

Cultiveren van zeldzame parels en vrijheid en rust.

Op Koh Naka Noi vind je nog vrijheid en rust in een prachtige omgeving.Koh Naka Noi, het kleinste eiland van de twee Naka eilanden, ligt ten zuiden van Koh Naka Noi. Het eiland staat ook wel bekend als ‘Pearl Island’, vanwege het cultiveren van zeldzame parels. De parel boerderij in het noordoosten van Koh Naka Noi biedt vanwege haar beschutte ligging tegen de moessonwinden de ideale omstandigheden voor de ontwikkeling van parels. Er worden hier ook rondleidingen verzorgt waarbij je kunt zien hoe de parels gekweekt worden.  Een aantal van de dagjestocht boten stoppen hier dan ook voor een rondleiding op de boerderij. Er is ook een winkel waar parels worden verkocht.

Prachtig ongerept zandstrand met overhangende kokospalmen.

Aan de noord en noordwest zijde van Koh Naka Noi ligt een lang prachtig ongerept zandstrand. Aan de noord  en noordwest zijde van Koh Naka Noi bevindt zich een lang prachtig ongerept zandstrand met overhangende kokospalmen. Het is een toevluchtsoord voor mensen die op zoek zijn naar vrijheid en rust in een prachtige natuurlijke omgeving.


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.