ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,056 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Overwinteren in Thailand

Overwinteren in Thailand betekent kou en nattigheid ruilen voor zon en warmte

Thailand heeft een prettig woon- en leefklimaat om er te overwinteren.Overwinteren betekend letterlijk: ‘de winter doorbrengen in een warmer klimaat’. Vele Noord-Europeanen reizen in de winter naar het zuiden om aldaar onder aangename temperaturen te overwinteren. Niet alleen Zuid-Europa, maar ook Azië, Australië en Zuid-Amerika worden in onze wintermaanden in toenemende mate door de overwinteraars bezocht.

Toenemend aantal Nederlanders en Belgen gaat overwinteren

Ook steeds meer Nederlanders en Belgen kiezen ervoor om de kou en nattigheid tijdens de winterperiode in te ruilen voor de zuidelijke zon en warmte. Ze voelen zich onder de zuidelijke zon een stuk beter dan in de noordelijke kou en nattigheid. Dat ook Thailand voor hen een bestemming is die in toenemende mate in beeld komt om er te overwinteren is niet vreemd.

Waarom gaan steeds meer mensen overwinteren in Thailand?

Om te overwinteren in Thailand kun je een woning kopen of huren. Thailand is een geliefde bestemming en heeft al jaren een grote aantrekkingskracht op Nederlandse en Belgische vakantiegangers. De laatste jaren wordt Thailand eveneens in toenemende mate bezocht door westerlingen die naar Thailand komen om er te overwinteren. Behalve het feit dat Thailand een prettig woon- en leefklimaat heeft is het voor Nederlanders bovendien gunstig te overwinteren in Thailand vanwege de verdragen die Nederland en Thailand gesloten hebben op gebied van belastingen en sociale zaken.

Veel zaken waarmee je te maken kunt krijgen als je naar Thailand gaat overwinteren staan op Thailandtotaal.nl beschreven in Wonen en werken in Thailand.

Om te overwinteren in Thailand kun je er een woning huren of kopen

Omdat Thailand een heerlijk land is om van je vrije tijd te genieten kiezen steeds meer westerlingen ervoor om in Thailand te overwinteren. Om te kunnen overwinteren in Thailand dien je voor onderdak te zorgen. De makkelijkste mannier is om in Thailand een appartement, bungalow of villa te huren. Je kunt er ook voor kiezen om in Thailand onroerend goed te kopen. De prijzen van onroerend goed in Thailand zijn op dit moment nog vrij laag waardoor aankoop tevens een interessante investering kan zijn.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Thailand behoort tot beste bestemmingen voor gepensioneerden

Overwinter in een huisje in Thailand

 


Passende informatie bij : Op vakantie in en reizen naar Thailand Op vakantie in Thailand Overwinteren in Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.