ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,601 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Dinner cruise

Middels een dinner cruise beleef je Bangkok op een andere manier.Een romantische dinner cruise op de Chao Phraya rivier

Beleef Bangkok eens op een andere manier en combineer de historische bezienswaardigheden, Thaise gastvrijheid en heerlijke gerechten van Bangkok in één uitje.

’s Avonds biedt Bangkok de mogelijkheid tot het maken van een romantische dinner cruise op de Chao Phraya rivier. Aan boord van een van de diverse soorten cruiseboten kun je heerlijk dineren terwijl de prachtige verlichte tempels en monumenten van Bangkok aan je voorbij trekken. Op een dinner cruise in Bangkok is vaak ‘live’ muziek aanwezig.

Een dinner cruise op een Wan Fah is een gedenkwaardige ervaring.Maak een dinner cruise op een Wan Fah

Er zijn in Bangkok diverse rederijen die verschillende dinner cruises aanbieden. Zo worden er verschillende tochten aangeboden en kun je vaak kiezen uit een aantal verschillende diners. De rederij zorgt voor gratis vervoer van en naar je hotel.

Een speciale belevenis is het maken van een dinner cruise op een Wan Fah (typische Noord-Thaise stijl boot). Tijdens de romantische dinner cruise kun je tevens genieten van Thaise muziek en klassieke Thaise dansen.


Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.