ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,601 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Tocht door de Khlongs van Bangkok

Een tocht door de khlongs van Bangkok is een aangename belevenis.

Beleef Bangkok vanaf het water

Het Venetië van het oosten, zo werd Bangkok vroeger genoemd. Deze naam had Bangkok te danken aan zijn vele khlongs (kanaaltjes). Er zijn in de loop der jaren in Bangkok veel van deze khlongs gedempt en omgebouwd tot drukke straten, maar gelukkig zijn er nog wel wat overgebleven. Een tocht door de khlongs is een aangename belevenis om Bangkok vanaf het water te beleven. Er zijn diverse mogelijkheden om een tocht door de khlongs te maken. De eenvoudigste en goedkoopste manier is om gebruik te maken van de openbare waterbussen. Deze zijn bovendien een goed alternatief voor het drukke wegverkeer. Andere manieren zijn om gebruik te maken van de speciale toeristenboot of het huren van een privéboot.

Een tocht door de Bangkok Noi khlong is een aanrader

Tijdens een tocht door de khlongs beleef je Bangkok vanaf het water.Een aanrader is een tocht door de Bangkok Noi. Deze khlong ligt ten westen van de Chao Praya rivier, in het stadsdeel Thonburi. Tijdens een tocht door deze khlong krijg je een indruk hoe de lokale bevolking van Bangkok leeft. Een tocht door de Bangkok Noi khlong vertrekt vanaf pier Tha Chang.


Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.