ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Ratchadaphisek

Hotels richten zich vooral op Chinese en Japanse toeristen en zakenlui

Ratchadaphisek is gecentreerd rondom Ratchadaphisek Road.Ratchadaphisek is gecentreerd rondom Ratchadaphisek Road en ligt ten noorden van Sukhumvit. De noord/zuid verbinding van de metrolijn volgt deze belangrijke hoofdweg door Ratchaphisek.

Er zijn in Ratchadaphisek niet zoveel toeristische activiteiten. De grotere hotels in Ratchadaphisek richten zich voornamelijk op Chinese en Japanse toeristen en zakenlui.

Siam Niramit Theater en Thailand Cultural Center liggen in Ratchadaphisek

In het Siam Niramit Theater worden schitterende shows opgevoerd.Er zijn in Ratchadaphisek wel enkele grote winkelcentra zoals Esplanade en Fortune Town. Ook zijn er hier volop eet- en uitgaansgelegenheden. Op cultureel gebied zijn in Ratchadaphisek het Siam Niramit Theater en het Thailand Cultural Center noemenswaardig.

Elke zaterdagavond wordt er op de hoek van het Ratchada-Lad Phrao kruispunt een avondmarkt (Ratchada Night Market) gehouden.


Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.