ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,665 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Flight of the Gibbon

Flight of the Gibbon is een sensationeel avontuur in de jungle van Chiang Mai.Actie en avontuur in Flight of the Gibbon

Flight of the Gibbon is een sensationeel, maar veilig avontuur door het vrijwel ongerepte tropische regenwoud van Chiang Mai.

Onder het toeziend oog van de zeer ervaren begeleiders van Treetop Adventure glijd je (al hangend in een tuigje) in een 3 uur durende tocht via een kabel tussen de hoge bomen van de jungle. Je maakt tijdens de zweeftocht gebruik van platforms, hangbruggen en een aantal abseilings. Kortom Flight of the Gibbon is een echte aanrader voor wie van actie en avontuur houdt.

Je glijdt in het tropisch regenwoud via een kabel van boom naar boom.Vervoer naar Flight of the Gibbon wordt vanuit Chiang Mai geregeld

Het Flight of the gibbon avontuur van Chiang Mai is te boeken bij een van de vele reisbureautjes in de stad. Vanuit Chiang Mai wordt het vervoer van en naar de piste van Flight of the Gibbon door Treetop Adventure zelf geregeld en zit bij de prijs inbegrepen.

Website Flight of the Gibbon


Video presentatie Flight of the Gibbon:


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.