ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Wandeltochten in Chiang Mai

Wandeltochten door het oude centrum van Chiang Mai brengen je terug naar het Lanna tijdperkWandeltocht door het oude centrum van Chiang Mai

In het oude centrum van Chiang Mai worden wandeltochten georganiseerd o.l.v. een gids. Een dergelijke wandeltocht duurt een halve dag en onthult een aantal van de meest charmante en historische overblijfselen van het oude Koninkrijk Lanna.

Wandeltocht door het buitengebied van Chiang Mai

Het landschap in het buitengebied van Chiang Mai leent zich uitstekend voor het maken van wandeltochten. VanuitChiang Mai worden georganiseerde één- en meerdaagse tochten georganiseerd al dan niet in combinatie met
Het buitengebied van Chiang Mai is een uitstekend wandelgebied.andere activiteiten als olifantenrit, bamboetocht  en/of  mountainbiketocht. Vaak wordt er tijdens deze wandeltochten een bezoek gebracht aan een bergvolkerendorp.


Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.