ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,529 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Winkelen en uitgaan in Chiang Mai

Ruime keus en voordelige prijzen

Gezellig en goedkoop winkelen op de Chiang Mai Night Bazaar of Sunday Night Market.Ofschoon Chiang Mai een provinciestad is, is er op het gebied van winkelen en uitgaan er behoorlijk wat te doen. Veel aanbod in Chiang Mai is gericht op de westerse toerist.  Door zijn kleinschaligheid t.o.v. de metropool Bangkok is het in Chiang Mai echter een stuk minder hectisch. De dagelijkse Chiang Mai Night Bazaar, vergelijkbaar met de Patpong markt in Bangkok,  en de wekelijkse Sunday Night Market staan bekend om zijn ruime keus en voordelige prijzen. Locale kunst- en designartikelen vind je in het westelijk deel van Chiang Mai in de Nimmanhaemin Road Soi 1.

In restaurant The Riverside kun je genieten van live muziek. Uitgebreid aanbod van restaurants

Restaurants liggen verspreid over de hele stad. De meeste liggen in het centrum van Chiang Mai en langs de Ping River. Er zijn diverse restaurants waar men tevens kan genieten van live muziek. Restaurant ‘the Riverside’ gelegen aan de Ping River (Charoenrat Road) met zijn internationale kaart is hier een mooi voorbeeld van.

In het ‘Old Chiang Mai Cultural Center’ (Wualai Road) kun je naast een Khantoke maaltijd genieten van klassieke Thaise dansen en muziek. Een Khantoke maaltijd bestaat uit diverse kleine Thaise gerechten en rijst.

Chiang Mai heeft een uitgebreid aanbod aan bars en restaurants.

Het nachtleven in Chiang Mai is bescheiden

Het nachtleven in Chiang Mai is voor het grootste gedeelte geconcentreerd rondom de Night Bazaar en de omgeving van Tapae Gate.  De meeste bars vind je aan de Loi Kro Road. Discotheken zijn te vinden in de grote hotels van Chiang Mai.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Nieuw: Chiang Mai Farmers Market

De islamitische markt van Chiang Mai

Khantoke diner restaurants Chiang Mai

Art & Design in Chiang Mai

Nederlandse retail ontwikkelaar investeert in Chiang Mai


Passende informatie bij : Op vakantie in en reizen naar Thailand Populaire bestemmingen in Thailand Chiang Mai Winkelen en uitgaan in Chiang Mai
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.