ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Play House Theater Chiang Mai

Podiumkunst en dansvoorstellingen

Thaise show met westerse glamour in het Play House Theater.Het Play House Theater Chiang Mai is een eigentijds theater in een Thaise design. Een getalenteerde cast van Thaise artiesten presenteren in het Play House Theater een exotische Thaise show gecombineerd met westerse glamour. Middels podiumkunst en dansvoorstellingen wordt een uitvoering gegeven van beroemde delen uit internationaal gerenommeerde musicals. Het Theater biedt plaats aan 350 bezoekers.

Theater en een Noord-Thaise buffet

Voorafgaand aan de voorstelling biedt het Play House Theater de mogelijkheid om je avond te starten met een unieke eetervaring in het ‘Kinnaree Park’. In typische Lanna stijl kun je hier genieten van een Noord-Thaise buffet en traditionele dansen.

Bereikbaarheid en openingstijden van Play House Theater Chiang Mai

Genieten van een Noord-Thaise buffet in het Kinnaree Park.Dagelijks (m.u.v. zondag) wordt er in het Play House Theater om 20.00u en 22.00u een show gegeven. De show heeft een lengte van 1.15u en in het programma is geen pauze opgenomen.

Het Play House Theater ligt even ten noorden van het oude centrum van Chiang Mai aan de Changpuek Road.

Website Play House Theater Chiang Mai.

 


Video presentatie Play House Theater Chiang Mai:


 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.