ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nachtleven in Chiang Mai

Het nachtleven in Chiang Mai is een stuk rustiger dan in Bangkok en Pattaya. Het nachtleven in Chiang Mai is vrij bescheiden

Door zijn kleinschaligheid is het nachtleven in Chiang Mai een heel stuk bescheidener dan het nachtleven in Bangkok of Pattaya. Het nachtleven in Chiang Mai speelt zich voornamelijk af in het gebied rondom de Night Bazaar en in de omgeving van Tapae Gate. Hier vind je de pubs, bars en disco’s.

De bars waar ook vrouwelijk gezelschap te vinden is liggen in Chiang Mai voornamelijk aan de Loi Kroh Road. Maar als je in deze accommodaties alleen een biertje wilt gaan drinken is dat geen enkel probleem.

In het centrum van Chiang Mai liggen voldoende pubs, bars en disco’s. Discotheken vind je in Chiang Mai vooral in de grote hotels

Discotheken zijn in Chiang Mai te vinden nabij Tapae Gate (Spicy) en in de grote hotels. We noemen hier het Empress hotel (Chang Khlan Road) en het Pornping hotel (Charoenprathet Road).

 

 


Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.