ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,961 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Saturday Night Market

Kleinere versie van de Sunday Night Market.

De Saturday Night Market in Chiang Mai wordt gehouden aan de Wua Lai Road.De Saturday Night Market in Chiang Mai is bij de lokale bevolking beter bekend als de Wua Lai Market. De markt is (zeker bij de toeristen) een stuk minder bekend dan de populaire Sunday Night Market en is ook aanzienlijk kleiner en minder druk. Er hangt op de Saturday Night Market een relaxte sfeer en er worden veel dezelfde zaken aangeboden als op de Sunday Night Market. Veel verkopers doen beide markten.

Wua Lai Road is de oude zilver wijk van Chiang Mai en je vindt hier nog steeds enkele traditionele zilversmederijen. Eetgelegenheden zijn er volop en bij Wua Lai Soi 3 bevindt zich een kleine ‘food market’.

Bereikbaarheid en openingstijden Saturday Night Market.

De Saturday Night Market wordt gehouden aan de zuidkant van het oude centrum bij Chiang Mai Gate. De markt strekt zich vanaf hier ongeveer 1 kilometer zuidwaarts over de Wua Lai Road.

Openingstijden: elke zaterdag van 16.00u tot 22.30u.

Het aanbod op de Saturday Night Market is gelijk aan dat van de bekende Sunday Night Market.


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.