ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,665 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Central Airport Plaza

Het Central Aiport Plaza is een groot, modern en luxe winkelcentrum.Groot, modern en luxe winkelcentrum

Het Central Airport Plaza in Chiang Mai is een groot, modern en luxe winkelcentrum in de buurt van het vliegveld. Het winkelaanbod in het Central Airport Plaza is gevarieerd en het merendeel van de producten zijn westers. De grootste winkel in de plaza is die van het warenhuis Robinson. Er is in het Central Airport Plaza ook een afdeling gespecialiseerd in Thaise ambachtproducten uit het noorden van Thailand.

Op de bovenste verdieping van het Central Airport Plaza is een grote bioscoop van Cineplex gevestigd. Dit moderne bioscoopketen heeft in het Central Airport Plaza maar liefst 7 zalen. Net als in alle grote Thaise winkelcentra vind je in het Central Airport Plaza vele eet- en drinkgelegenheden.

Bereikbaarheid en openingstijden Central Airport Plaza

Je vindt in het Central Airport Plaza vele eet- en drinkgelegenheden.Je vindt het Central Airport Plaza op de hoek van Mahidol en Hang Dong Road vlakbij bij het vliegveld. Het winkelcentrum is per openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Openingstijden: 11.00u tot 22.00u. (op zaterdag en zondag al open vanaf 09.30u)


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.