ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,665 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Hua Hin Railway Station

De Royal Waiting Room is gebouwd in Thaise stijl.Opvallend gebouw op het treinstation is de Royal Waiting Room

Het stijlvolle Hua Hin Railway station is door zijn unieke architectuur wereldberoemd. Het meest bijzondere kenmerk is de ‘Royal Waiting Room’ gebouwd in Thaise stijl, welke los staat van het stationsgebouw. De fotogenieke Royal Waiting Room werd gebouwd door koning Rama VI en deed destijds dienst als paviljoen op het Sanam Chan Palace, het buitenverblijf van de koning in Nakhon Pathom (ten westen van Bangkok). In de jaren zestig werd het paviljoen verplaatst naar treinstation van Hua Hin waar het gebruikt werd als wachtruimte voor de koning en zijn gevolg.

Het Hua Hin Railway station is het oudste treinstation van Thailand.

Het Hua Hin Railway station is het oudste treinstation van Thailand

Een bezoek aan het schilderachtige Hua Hin Railway station, dat tevens het oudste station van Thailand is, is meer dan de moeite waard. Je proeft hier nog echt de sfeer van Hua Hin in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. Achter het pittoreske stationnetje ligt de Royal Hua Hin Golf Course, de oudste golfcourse van Thailand.

In het Hua Hin Railway station proef je nog de sfeer van de jaren twintig en dertig.Het Hua Hin Railway station ligt ten westen van het centrum aan het eind van de Damnoern Kasem Road.Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.