ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,961 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Klai Kangwon Palace

Het Klai Kangwon paleis ligt aan de noordkant van Hua Hin.Klai Kangwon is nog steeds een residentie van het Thaise koningshuis

In 1928 liet de toenmalige Koning Rama VII een nieuw zomerverblijf bouwen wat hij Klai Kangwon noemde, hetgeen ‘ver van alle zorgen’ betekend. Het paleis is gebouwd in Spaanse stijl en bestaat uit drie landhuizen. Je hebt in Klai Kangwon meer het gevoel dat je in een groot huis bent dan in een paleis. De tuin van het paleis is aangelegd in een Italiaanse stijl en her en der staan beelden uit Bali. Vanaf het paleis heb je een prachtig uitzicht over de zee. Heden ten dage fungeert het Klai Kangwon paleis nog steeds als residentie van het Thaise koningshuis.

Bereikbaarheid en openingstijden Klai Kangwon paleis

Het Klai Kangwon paleis ligt ten noorden van Hua Hin aan de rand van de stad.

In periodes dat de Koninklijke familie hier niet resideert bestaat de mogelijkheid om het Klai Kangwon paleis te bezoeken. Het paleis is dan dagelijks geopend tussen 09.00u en 16.00u.


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.